Uitjes met kinderen

Erop uit met de Kids.

Leuke uitjes voor kinderen. Wij hebben hier voor jullie een paar leuke suggesties op geschreven. Tuurlijk is er in de buurt nog veel meer te doen

Drentse koe Ruinerwold

lekker buiten spelen, dieren aaien, lekker rond rijden op een trekkertje met het heuse boerengevoel. Niet alleen met mooi weer, maar met wat minder weer is het er een waar binnen speel paradijs. Waar je leuk kan klimmen en klauteren maar waar ook de trekker mee naar binnen mag!!

Drentse koe Ruinerwold
De Elf Ieken Elsloo

De Elf ieken Elsloo

Heerlijk genieten van een mooie buitenspeeltuin of bij minder mooi weer toch lekker binnen spelen op het mooie klimtoestel. In de maand juli gaat ook het maisdoolhof weer open. Zoek je weg door het maisdoolhof naar de uitgang!!

Big train world Noordwolde

Bij big train world kunt u terecht voor bijna alles wat met grootspoor modeltreinen te maken heeft. Van rails, locomotieven en wagons tot huisjes, figuren en landschappen. Van aansturing, licht en geluid tot onderdelen en handleidingen en dit vind u op ruim 1000 m2 in Noordwolde.

Big train world Noordwolde
Logo Duinen Zathe Appelscha

Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha

Zeer geschikt voor kinderen t/m 12 jaar. Niet alleen maar achtbanen, maar ook een indoor apenkooi. De allerkleinsten kunnen hier mooi spelen. Ook kunnen ze zelf een echte coureur zijn in hun eigen trap auto. Ze leren op spelende wijze de regels van het verkeer, voorrang verlenen, tanken bij het tankstation, tja en soms loop je een boete op als je toch de verkeersregels overtreedt.

Wildlands Emmen

In 2016 heeft dierenpark Emmen haar deuren geopend op een nieuwe locatie en de naam veranderd naar Wildlands. Wat is er nu zo mooi aan Wildlands? Ze hebben het park verdeeld in meerder thema,s zoals in Nortica waar je onder andere ijsberen en pinguïns van dichtbij kunt bewonderen. In het gedeelte genaamd Serenga kun je de leeuwen, giraffes, zebra’s, enz. ontmoeten. Er rijd zelfs een locomotiefje tussen de zebra’s en giraffes door!! Ook hebben ze veel leuke dingen voor kinderen te doen niet alleen maar dieren kijken maar ze kunnen zich ook heerlijk uitleven op de speeltoestellen die verspreid door het park staan.

Wildlands Emmen Camping Zonnekamp