Camping chalet huren

Camping chalet huren? Boek je verblijf bij Zonnekamp!

Wil jij op een camping aankomen zonder een auto vol spullen die je eerst uit moet pakken voordat je lekker kunt beginnen aan je vakantie? Op onze camping kun je een chalet huren! De chalets van Camping Zonnekamp zijn ingericht met alle spullen die je nodig hebt, zodat je bij aankomst gelijk kunt genieten van de rust en ruimte.

Op camping Zonnekamp in Zorgvlied hebben we vier chalets. De chalets zijn geschikt voor vier personen. Alle chalets beschikken over twee slaapkamers. Eén van de slaapkamers heeft een tweepersoonsbed, de andere slaapkamer heeft twee bedden voor één persoon. De keuken grenst aan de veranda. Alle chalets hebben een veranda, drie van de chalets hebben een gedeeltelijke overkapping, de andere chalet heeft een grote parasol. Op die manier kun je ook buiten zitten als het wat minder mooi weer is. Wil je echt luxe vakantie vieren? Eén van de chalets heeft een sauna en een zonnehemel.

Wandelen en fietsen

Je kunt de hele dag ontspannen op de camping blijven, maar je kunt er ook voor kiezen actief bezig te gaan. De camping ligt aan een Fietsknooppuntenroute en verschillende routes zoals de Drents Friese Wold route beginnen op de camping. Bij de receptie zijn verschillende routes in diverse lengtes verkrijgbaar die gaan door de fraaie natuur in de omgeving van de camping.

Ga je liever wandelen? We hebben ook wandelroutes voor het ontdekken van de omgeving van het nationaal Park Drents Friese Wold!

Natuur en cultuur

In de omgeving van de camping liggen verschillende culturele uitstapjes die je meer leren over de geschiedenis van de omgeving, zoals Museum de Proefkolonie en Gevangenis museum in Veenhuizen.

Ook een camping chalet huren?

Boek je verblijf bij Camping Zonnekamp in Zorgvlied en geniet van een ontspannen en onbezorgde vakantie waar alles tot in de puntjes voor je geregeld is!

Chalet huren in Drenthe, Camping Zonnekamp, Zorgvlied
Chalet huren meivakantie Drenthe Camping Zonnekamp
Chalet huren Appelscha, Camping Zonnekamp Zorgvlied