Kamperen in Drenthe

Kamperen in Drenthe?

Dat doet u bij camping Zonnekamp!

Wilt u ontspannen kamperen in Drenthe en zoekt u de ideale camping? U bent van harte welkom bij camping Zonnekamp! Hier kunt u genieten van onze gastvrijheid, de schoonheid van het Drentse landschap en de leukste (culturele) uitjes en activiteiten.

U kunt bij ons terecht met een tent, caravan of camper. Wij hebben toeristische plaatsen, seizoensplaatsen en jaarplaatsen. Al onze plaatsen zijn comfortplaatsen met water, elektriciteit en riool. Wilt u gebruik maken van de wifi, dan kunt u een code kopen bij de receptie.

Chalets

Heeft u zelf geen kampeermogelijkheid maar wilt u wel kamperen in Drenthe? Dan kunt u één van onze vier modern ingerichte chalets huren. Eén van de chalets heeft zelfs een sauna! Twee chalets staan tussen de toeristische plaatsen, de andere twee staan tussen de jaarplaatsen. Alle chalets staan aan de rand van het kampeerveld, zodat u goed uitzicht heeft over het veld.

Kamperen in Drenthe in de winter

Bij ons bent u ook in de winter van harte welkom met een tent, caravan of camper. In de winter kamperen laat een heel andere natuur zien dan wanneer u hier in de zomermaanden staat. U kunt gebruik maken van ons kleine sanitair paviljoen dat lekker verwarmd is. Heeft het stevig gevroren? Vergeet dat niet uw schaatsen mee te nemen. Als het ijs dik genoeg is kunt u schaatsen op onze ven-ijsbaan!

Drents landschap

Onze camping staat in het Nationale Park Drents Friese Wold. Hier kunt u fietsen en wandelen over heidevelden, zandverstuivingen, veengronden en langs vennetjes en beekjes. De camping ligt midden in Fietsknooppuntenroutes en er lopen verschillende wandelpaden. Wilt u tips of advies over wandel- en fietsroutes? Vraag dit gerust bij de receptie, wij helpen u graag verder!

Ook geven wij u graag tips over uitjes in de omgeving voor jong en oud. Er is veel te doen in de omgeving van de camping. Musea en bezienswaardigheden, een dierentuin, speeltuinen en attractieparken voor kinderen. Op fietsafstand of met de auto is veel goed bereikbaar.

Kom kamperen in Drenthe! Kom naar camping Zonnekamp!

Camperplaats Diever Camping Zonnekamp
Camping Zorgvlied camping Zonnekamp
Kamperen in Drenthe