Chalet  huren
i.c.m. kamperen

Gezellig er samen tussen uit

Samen kamperen met familie- of vrienden, maar niet iedereen heeft een tent of caravan. Dat is geen probleem op camping Zonnekamp. Op één van onze vijf toeristische  velden zijn niet alleen maar kampeerplaatsen, maar staan ook  2 chalets. Dus huur gewoon één of twee chalets erbij en geniet van een weekendje of een paar dagen ècht samen kamperen.

De chalets zijn ieder geschikt voor 4 personen en eventueel door de slaapbank in de woonkamer te gebruiken zelfs voor 6 personen. De masterbedroom biedt ook nog ruimte voor een eventueel campingbedje.

Chalet huren Drenthe Camping Zonnekamp
Camperplaats Oosterwolde Camping Zonnekamp
Tafeltennistafel Drenthe camping zonnekamp

Rust en sportief aan de slag

De kampeerplaatsen en chalets staan samen op één kampeerveld en zijn heerlijk beschut door bossingels. Het middenveld is open en daardoor voelt het heerlijk ruim aan. Ook met kinderen is het  ideaal, in het midden van het kampeerveld staat namelijk een speelvoorziening met zandbak, waar de allerkleinsten naar hartenlust kunnen spelen. Vanaf uw kampeerplaats of chalet kunt u ze goed in zicht houden.

Graag sportief aan de slag? Ons grote sportveld leent zich hier uitstekend voor. Er staan 2 doelen voor voetballen, ook is er een mogelijkheid om te volleyballen, te tafeltennissen en jeu de boules te spelen of eigen activiteiten te houden. Een hengeltje uitgooien behoort ook tot de mogelijkheden, we hebben op de camping een visven. Ook is er een grote speeltuin, waar de kinderen uren kunnen spelen. Samen kamperen in Drenthe was nog nooit zo geweldig!

Horeca

Gezellig met elkaar ontbijten, lunchen en of dineren met elkaar maar er geen drukte van willen hebben. Dan kunnen wij vast wat voor jullie betekenen. Verse broodjes voor het ontbijt misschien of een buffet of Bbq voor diner ? Vraag wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Ook beschikken wij over een mooie grote recreatiezaal waar jullie eventueel tegen een vergoeding gebruik van kunnen maken. De zaal is geschikt voor groepen van ongeveer 25 personen tot ongeveer 100 personen. Het is een mooie grote open ruimte waardoor er veel mogelijk is. Door middel van schermen te plaatsen kan je de zaal ook kleiner maken waardoor deze wat knusser en gezelliger word als de groep wat kleiner is.

Tarieven
De tarieven voor chalet huren in combinatie met  kamperen is altijd maatwerk, afhankelijk van de
periode, de grootte van de groep en het aantal kampeerplaatsen en chalets.
Voor een prijsindicatie kunt u mailen naar info@campingzonnekamp.nl, of bellen naar 0521-387257.

Arrangementen voor bij de chalet, toeristisch Kamperen. Camping Zonnekamp, Zorgvlied
Recreatiezaal