Camping Boijl

Camping Boijl

Welkom op Camping Zonnekamp, een prachtige camping vlak bij het dorpje Boijl in het hart van het Drents Friese Wold. Wij bieden onze gasten een unieke combinatie van rust en natuur, waarbij u kunt genieten van de vele mogelijkheden die de omgeving te bieden heeft.

Drents Friese Wold

De Drents Friese Wold is een schitterend natuurgebied dat zich uitstrekt over de provincies Drenthe en Friesland. Het is de perfecte locatie voor fietsers en wandelaars die willen genieten van de prachtige bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Er zijn tal van routes beschikbaar die u langs de mooiste plekjes leiden. Of u nu een geoefende wandelaar of fietser bent, of gewoon lekker wilt ontspannen en genieten van de natuur, bij ons bent u aan het juiste adres.

Camping Zonnekamp is geschikt voor alle soorten kampeerders, of u nu met een camper, caravan of tent reist. Onze camping beschikt over modern sanitair en er zijn voldoende voorzieningen aanwezig om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om chalets te huren, zodat u kunt genieten van het kampeerleven met net dat beetje extra luxe.

Toeristisch kamperen bij Camping Boijl

Bij Camping Zonnekamp kunt u terecht voor toeristisch kamperen. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor korte verblijven. Ideaal dus voor een weekendje weg of een korte vakantie. Wilt u langer blijven? Ook dat is geen enkel probleem. Onze camping is het hele seizoen geopend en u bent van harte welkom om te genieten van onze prachtige omgeving.

Na een dagje in de natuur is het heerlijk om even te ontspannen in ons gezellige Boskefé Kobus. Hier kunt u genieten van een hapje en een drankje en gezellig bijkletsen met medekampeerders. Het is de ideale plek om de dag af te sluiten en te genieten van een gezellige avond.

Kortom, Camping Zonnekamp is de perfecte uitvalsbasis voor iedereen die wil genieten van rust, natuur, fietsen, wandelen en kamperen. Of u nu met de camper, caravan of tent komt, bij ons bent u aan het juiste adres. Kom gerust eens langs en ervaar zelf de gastvrijheid en de prachtige omgeving van Camping Zonnekamp.

Camping Boijl Camping Zonnekamp
Camping Boijl, Camping Zonnekamp