Chalet Diever

Chalet Diever

Chalet Diever | Er even heerlijk tussen uit midden in het prachtige Nationale Park het Drents Friese Wold? En opzoek naar een chalet voor jullie verblijf. Welkom bij  Camping Zonnekamp. Wij liggen met de camping op een kwartiertje rijden vanaf het dorpje Diever.

Camping Zonnekamp ligt midden in het Prachtige Drents Friese Wold. Dit maakt onze camping een ideaal startpunt voor het begin van jullie fiets/ wandeltochten. Via het knooppunten netwerk kan je hele mooie route’s uitstippelen. Een route voor een uurtje of maken jullie er een dagtocht van en gaan jullie op bezoek bij één van onze buurt dorpjes zoals: Diever, Dwingeloo, Elsloo, Doldersum, Boijl, Oude Willem, Vledder, Appelscha of Frederiksoord. Als je dan toch in Frederiksoord bent, neem dan een kijkje in de Proefkolonie en ontdek hoe Johannes van de Bosch de eerste hand heeft gelegd in het jaar 1818, aan onze huidige verzorgingsstaat.

Wij hebben vier moderne chalets in de verhuur. Alle chalets staan dwars geplaatst op de plekken voor een mooi uitzicht over de velden. Twee van onze chalet liggen op de toeristische velden. Dit biedt de mogelijkheid om samen met vrienden en/of familie te gaan kampere die zelf een kampeermiddel in hun bezit hebben. Op deze manier kan je gezellig samen kamperen maar heeft ieder  toch zijn eigen plekje.

De andere twee chaletjes liggen tussen de jaarplaatsen. Nummer C084 Dwars zoals hij ook wel word genoemd. Heeft de woonkamer in het midden waardoor de slaapkamer gescheiden liggen. Zowel bij de keuken als de woonkamer kunnen de schuifdeuren open en trek je zo de veranda, deels overkapt mooi bij jullie verblijf.

De Sauna Chalet op plekje nummero 50, de naam zegt het eigenlijk al beschikt over een eigen privé sauna! Heerijk om in te genieten en je spieren te laten ontspannen naar een mooie fiets of wandeltocht door de prachtige omgeving. De Sauna chalet heeft een mooi groot vlonder terras met een heerlijke lounch set om gewoon lekker aan te borrel of even boekje te lezen. De zon toch te warm? Geen probleem, hup parasol open en je kan weer heelrijk genieten van jullie borrel of je boek.

Wat houd je nog tegen? Boek snel één van onze mooie moderne chalets en geniet van een vakantie waar je helemaal tot rust kan komen.

Chalet huren in Drenthe, Camping Zonnekamp, Zorgvlied
Chalet huren meivakantie Drenthe Camping Zonnekamp Sauna Chalet
Chalet Camping Zonnekamp
Chalet Camping Zonnekamp