Camping Vledder

Camping Vledder?

Camping Zonnekamp voor rust en ontspanning!

Wilt u er even lekker uit en bent u op zoek naar een camping bij Vledder? Midden in het prachtige nationale park het Drents Friese Wold? Camping Zonnekamp bij Zorgvlied heeft alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie of een gezellige paar dagen er tussenuit. U kunt bij ons kamperen met een tent, caravan of camper. Heeft u zelf geen kampeermogelijkheid maar wilt u wel op onze camping bij Vledder verblijven? Wij hebben diverse, modern ingerichte chalets in de verhuur. Eén van de chalets heeft zelfs een sauna voor een extra luxe tintje aan uw vakantie!

Met alle comfort

Wilt u er even tussenuit, dan kiest u voor onze toeristische kampeerplaatsen. Alle plaatsen zijn comfortplaatsen met water, elektriciteit en riool. Wilt u gebruik maken van de wifi dan kunt u een code kopen bij de receptie. De comfortplaatsen zijn verdeeld over vijf goed onderhouden kampeervelden, waar u aan de rand staat zodat het middenveld open blijft en u een mooi uitzicht houdt.

Seizoensplaatsen

Als u er wat langer tussenuit wilt kunt u kiezen voor een seizoensplaats. De seizoensplaatsen hebben water, elektriciteit en riool. De wifi code kunt u kopen bij de receptie. De seizoensplaatsen zijn verdeeld over vijf goed onderhouden kampeervelden.

Winterkamperen

Wilt u kamperen in de winter? Camping Zonnekamp is één van de weinige campings waar u ook terecht kunt in de winter. U bent ook in de winter van harte welkom met een tent, caravan of camper. U kunt gebruik maken van ons kleine sanitairpaviljoen, een verwarmde ruimte met douches, toiletten en wastafels met warm water. In de winter periode hebben we geen afwasplaats, dit dient u bij uw eigen kampeermiddel te doen. Het chemisch toilet legen kan uiteraard wel, bij het grote sanitairpaviljoen. Heeft het goed gevroren? Vergeet dan vooral uw schaatsen niet en kom schaatsen op onze ven-ijsbaan, mits het ijs uiteraard dik genoeg is.

Kom ook genieten op camping Zonnekamp!

Camperplaats Appelscha
Camping Zorgvlied camping Zonnekamp