Camping Vledder

Camping Vledder?

Camping Zonnekamp voor rust en ontspanning!

Wilt u er even lekker uit en bent u op zoek naar een camping bij Vledder? Midden in het prachtige nationale park het Drents Friese Wold? Camping Zonnekamp bij Zorgvlied heeft alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie of een gezellige paar dagen er tussenuit. U kunt bij ons kamperen met een tent, caravan of camper. Heeft u zelf geen kampeermogelijkheid maar wilt u wel op onze camping bij Vledder verblijven? Wij hebben diverse, modern ingerichte chalets in de verhuur. Eén van de chalets heeft zelfs een sauna voor een extra luxe tintje aan uw vakantie!

Het Drents Friese Wold

Gelegen te midden van de ongerepte pracht van het Drents-Friese Wold, bevindt onze camping zich als een oase in de natuur. Omringd door weelderige bossen, uitgestrekte heidevelden en schilderachtige paden, nodigen we gasten uit om de serene schoonheid van dit nationale park te verkennen. Vanaf onze camping is het een korte wandeling of fietstocht naar de adembenemende natuurlijke landschappen die dit gebied te bieden heeft. Fietsers zullen betoverd worden door kronkelende paden en rustige wegen, terwijl wandelaars zich kunnen onderdompelen in de rust van de bossen en genieten van de frisse lucht. Het Drents-Friese Wold, met zijn diverse flora en fauna, biedt een betoverende omgeving voor iedereen die op zoek is naar rust en avontuur te midden van de prachtige Nederlandse natuur.Met alle comfort

Comfort plaatsen

Wilt u er even tussenuit, dan kiest u voor onze toeristische kampeerplaatsen. Alle plaatsen zijn comfortplaatsen met water, elektriciteit en riool. Wilt u gebruik maken van de wifi dan kunt u een code kopen bij de receptie. De comfortplaatsen zijn verdeeld over vijf goed onderhouden kampeervelden, waar u aan de rand staat zodat het middenveld open blijft en u een mooi uitzicht houdt.

Seizoensplaatsen

Als u er wat langer tussenuit wilt kunt u kiezen voor een seizoensplaats. De seizoensplaatsen hebben water, elektriciteit en riool. De wifi code kunt u kopen bij de receptie. De seizoensplaatsen zijn verdeeld over vijf goed onderhouden kampeervelden.

Winterkamperen

Wilt u kamperen in de winter? Camping Zonnekamp is één van de weinige campings waar u ook terecht kunt in de winter. U bent ook in de winter van harte welkom met een tent, caravan of camper. U kunt gebruik maken van ons kleine sanitairpaviljoen, een verwarmde ruimte met douches, toiletten en wastafels met warm water. In de winter periode hebben we geen afwasplaats, dit dient u bij uw eigen kampeermiddel te doen. Het chemisch toilet legen kan uiteraard wel, bij het grote sanitairpaviljoen. Heeft het goed gevroren? Vergeet dan vooral uw schaatsen niet en kom schaatsen op onze ven-ijsbaan, mits het ijs uiteraard dik genoeg is.

Kom ook genieten op camping Zonnekamp!

Camperplaats Appelscha
Camping Zorgvlied camping Zonnekamp