Chalet Diever

Chalet Diever

Chalet Diever – Even tussen uit en opzoek naar een chalet  in Diever ? Camping Zonnekamp ligt vlak bij Diever en heeft 4 moderne chalets in de verhuur.

Twee van onze chalet liggen op de toeristische velden. Hier wordt het mogelijk gemaakt om samen te gaan kamperen. Voor als één van je vrienden of familie geen eigen kampeermiddel heeft.

De andere twee van onze chalets liggen tussen de jaarplaatsen. Nummer C084 ligt dicht bij de speeltuin waardoor deze zeer geschikt is voor mensen met kinderen. Zo kunne de kinderen heerlijk spelen in de speeltuin en kunnen de ouders heerlijk een boekje lezen of gewoon even relaxen bij de caravan.

Onze andere chalet ligt ook tussen de jaarplaatsen en beschikt zelfs over een sauna. Er even op uit en echt even herlijk ontspannen met je eigen sauna. Gewoon genieten. Gewoon even helemaal niks.

Omgeving

Camping Zonnekamp ligt midden in het prachtige Nationale park het Drents Friese Wold. Het op één na grootste natuur gebied van Nederland. Het Nationale park het Drents Friese Wold kent talloze prachtig plaatjes, want het Drents Friese word bestaat uit zo veel meer dan alleen maar bos. Ook hei, open velden met vennetjes, zandverstuivingen horen bij haar assortiment.

Als u van de camping af gaat, wandelt, fietst u zo het prachtige Drents Friese Wold in. Voor uren fiets of wandel plezier. Om heerlijk te genieten van de prachtige natuur en haar schoonheid en rust. Of dit nu voor een uurtje is of voor  een heerlijke dag tocht. De mogelijkheden zijn eindeloos!

We liggen met de camping centraal tussen de wat grotere dorpen zoals : Diever, Vledder, Appelscha. Even op bezoek bij een van onze buurt dorpen, maak er een mooie route bij door het Drents Friese Wold en Maatschappij van Weldadigheid en ontdekt op de weg er naar toe heel veel mooie plekjes.

Chalet huren in Drenthe, Camping Zonnekamp, Zorgvlied
Chalet huren meivakantie Drenthe Camping Zonnekamp Sauna Chalet
Chalet Camping Zonnekamp
Chalet Camping Zonnekamp