Fietsweek Arrangement

Fietsweek Arrangement

Bij Camping Zonnekamp  in het prachtige
Drents Friese Wold al vanaf € 329,-

Vinden jullie het heerlijk om vanaf camping prachtige fietstochten te maken door het prachtige Drents Friese Wold?
Dan is onze Fiets – Week echt wat voor jullie!

 

 

 

Heerlijke kamperen met jullie eigen kampeermiddel of heerlijk vertoeven in één van onze moderne chaletjes.
Wist je dat J050 zelfs een sauna heeft?
Bij aankomst krijgen jullie van ons:  – De sleutel van de chalet of een kampeerplaats voor een week, verschillende fietsroutes, 3 Vouchers voor een 3- Gang menu bij ’t Boskefé Kobus, 1 Voucher voor een afhaalmaaltijd, Ons eigen Illegaal gestookte Likorette ’t Zorgvliedje.

De fietsroutes die jullie mee krijgen variëren tussen de 30 & 60 km en sturen jullie o.a. door onze achtertuin, het nationale park het Drents Friese Wold. Het Drents Friese Wold heeft veel variantie in haar assortiment . Zo vinden jullie een prachtige dennenbos bij het Landgoed Berkenheuvel.  Het mooie heide veld met uitkijk toren vinden jullie in Doldersum. Het Aekingerzand, of zoals we het hier zeggen ” De Kale Duinen”  vinden jullie in Appelscha.  Er zijn zo veel mooie plekken hier in de omgeving, allemaal de moeite waard om te komen bezoeken.

’t Boskefé Kobus bevind zich aan de voorkant van de camping, langs het fietspad. Jullie krijgen bij aankomst vouchers voor 3maal een heerlijk 3-gangen menu die met veel liefde voor jullie word bereid. Naast dineren kun je hier ook terecht voor een kopje koffie/thee met daarbij wat lekkers zoals: Een warme wafel met kersen en slagroom, een warm puntje appeltaart met of zonder slagroom. S middags even lekker lunchen kan ook bij ’t Boskefé Kobus. Al ons brood wordt s morgens vers voor jullie afgebakken. Zowel voor de uitsmijters als het broodje carpaccio. Borrel is bij ons ook mogelijk. Heerlijk op mooi ingerichte terras, onder de overkapping of in het zonnetje. Even wat lekkers bij de borrel? Wij hebben een borrelkaart voor ieder wat wils.

Oftewel gewoon een heerlijke week genieten van de rust & de natuur. Even helemaal niks moeten, alles mag!

Het arrangement is online via de website te boeken maar heeft u liever hulp bij u boeking of heeft u nog wat vragen?
Bel dan gerust naar 0521-387257 en staan we u graag te woord!

Tot snel!

 

Fietsweek Arrangement, Camping Zonnekamp, Zorgvlied, Drenthe