Wist je dat ?

Wist je dat ?

Wist je dat :

Wij met ’t Boskefe Kobus in de maand april in de weekende weer open zijn? Kijk voor onze openingstijden voor o.a pasen op de website van ’t Boskefé Kobus.
Vanaf 1 april is onze lunch kaart en diner kaart weer aanwezig. Zowel bij de lunch kaart als bij onze diner kaart is de Mannenburger weer terug van weggeweest!
De Mannenburger is een heerlijke Black Angus burger op een bagnat broodje, belegd met rauwkost, tomaat, rode ui, kaas, BBQsaus en daarbij word een frituurmandje geserveerd met goudgele frites met mayonaise.

We hebben afscheid genomen van onze zakjes Pickwick thee en hebben losse thee aan ons assortiment toegevoegd. Zo hebben we nu de Heksen thee, het Kruidenhofje, Oma’s kopje. Benieuwd wat er allemaal in zit? Kom gezellig bij ons aan en neem een kijkje op onze theekaart! Nu ook naast onze Koffie verwennerij, voor de echte thee liefhebbers: Een verrassend potje thee! Thee geserveerd in een potje  van 0,8 liter of 1,5 liter met allerlei kleine versnaperingen. Het verrassende potje thee is leuk om samen met z’n tweeën of misschien wel met z’n vieren te delen.